.::Early-Sims::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.::Early-Sims::.

Sims'omanu kampelis

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Jūsų sukurti CAS

Go down 
AutoriusPranešimas
Admin
Administratorius
Administratorius
Admin

Pranešimų skaičius : 128

Jūsų sukurti CAS Empty
RašytiTemos pavadinimas: Jūsų sukurti CAS   Jūsų sukurti CAS Icon_minitime2008-04-12, 09:15

kas tai yra CAS? (Create A Family) Tai vieta kur mes kuriame savo simsus, šeiams, gyvūnus, manau žinote.Aš buvau atsispauzdinęs lapą su instrukcijomis kaip kurti ir dabar aš jums parašysiu:

1.atsidarykite My computer, tuomet eikite į savo simsų instaliuotą direktoriją (C*:\Programs Files\EA Games\The sims 2**) dabar eik TSData > Res > GlobalLots
2. Dabar jame matai du failus, tai failą su pavadinimu CAS!.package nukopijuok
3. Dabar eik į My Documents\EA Games\The Sims 2\LotCatalog ir įklijuok (xxxx) jį čia.
4. Dabar tą failą CAS!.package pervadink į cx_000000xx vietoje X tai reiškia, dabar surask paskutinį failą ir pažiūrėk į paskutinius skaičius pavizdyje duodame: cx_00000041.package. (DĖMESIO! nesumašykite su cx_Character) Tai mes CAS!.package pervadinsime į kitą einantį skaičių, tai jei pavizdyje yra cx_00000041.package
Tai CAS!.package reikai pervadinti į cx_00000042.package
atsiminkite ar užsirašykite šį failo pavadinimą.
5.Įsijunkite Simsus pasirink kaiminystę bei eikite į namų katalogą Jūsų sukurti CAS I326846_ieskome
6.Dabar ieškokite šio failo, jo pavadiniams turi būti panašus į jghlsdfgjk.
Pastatyk jį.
7. Įeik į jį ir statyk aplinkui viską gali paslpėpti paveikslus, tik neištrink tų dviejų daiktų!Gali prireikti statant šių kodų:
moveObjects On
boolprop snapobjectstogrid false
8. Kai baigsi išsaugok ir grįžk į kaiminystę bei sugrąžink namą į namų katalogą Jūsų sukurti CAS I326856_pvsdf
9. Išjunk simsus ir eik į My Documents\EA Games\The Sims 2\LotCatalog
atsimeni tą skaičių pavizdyje jis buvo cx_00000042 tai dabar turėjo atsirasti naujas cx_00000043 šį failą reikia perkelti į C*:\Programs Files\EA Games\The sims 2\TSData\Res\GlobalLots
10. Dabar CAS!.package pervadink į bet kokį kitą failą kad ir CAS!2.package ir tą failą kur ikėlei (pavizdyje cx_00000043) reikia pervadinti į CAS!.package
11. Įsijunk simsus, spausk Create A sims ir jei viską padarei gerai pamatysi savo sukurtą CAS.

DĖMESIO!!!
*= gali būti, kad žaidiams instaliuotas ir į D arba E diską.
**= pasirink tą papildymą kurį daugiausiai paleidi žaidimui, arba naujausią
TS2 SEASONS turėtojams patarčiau uždėti stogą kai kuriate CAS, Nes Simsai sušąla ir palieka mėlyni sunny.

Mano CASai:
Jūsų sukurti CAS I326827_projectCAS01
Jūsų sukurti CAS I326828_parodaCAS
Atgal į viršų Go down
https://early-sims.forum.st

Jūsų sukurti CAS
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-