Cia as desiu savo sukurtas laidas apie zmones kurie buvo negrazus ir dabar cia virsta grazus.
Beje, jus irgi galite deti savo kurybos laidas.
Į mūsų pirmąją 2008- ųjų metų laidą, kreipėsi moteris. Gal per daug ir nepasakojam. Sunku jos padėtį nupasakoti. Gal jai pačiai bus lengviau. Bet tik žodžiais. Jos protui, bus skaudu prisiminti tai, apie ką ji mums papasakos prisistatydama.
Sveiki. Esu Dileta Krewsh, iš Amsterdamo. Man 34 metai. Išsiskyrusi. ( Štai šitoje pokalbio vietoje, pamatėme kaupiantis ašaras jos akyse ). Sunku tai prisiminti, bet dabar ne apie tai. Turiu penkerių metų sūnelį, ir kai pagalvoju, jam tik penkeri, bet jis jau daug patyrė ir nemažai matė. Pats patyrė smurtą, ir matė, kaip tai kenčiau aš. Bet sūneliui matant, aš neturėjau laiko galvoti apie save, nors ir kaip mane vyras užgauliodavo ar keldavo ranką, nes tuo metu man buvo svarbiausias mano vaikas. Pagrinde dėl viso šito aš į jus ir kreipiausi. Nes tuo gyvenimo laikotarpiu, negražiai sakant, aš ,,subjaurėjau" . Bet ne savo elgesiu, o išore. Bet taipogi neneigsiu, kad aš pasikeičiau ir vidumi. Paauglystėje, aš net dalyvavau mokyklos rengiamame gražuolės konkurse, ir užėmiau trečiąją vietą. O tai buvo daug pasiekta, nes nurungiau kitas konkurentes, kurių buvo per šimtą. O dabar... Po vyro fizinių ir psichinių žalojimų, sulysau, ir praradau savo grožį, ir ištisomis dienomis verkiau. Nebuvo jokio makiažo, nieko. Retai vyras ,,leisdavo" veidą kokiu kremu ar kuo nors panašiu pasitept. Atrodo juokinga, kai patys to nepatirat. Ir drabužius turėdavau nešioti tokius, kokius paliepdavo mano vyras. O jis gražių tikrai neišrinkdavo, nes jo skonis buvo šlykštus. Paklausite, o kogi tada aš už jo tekėjau? Mūsų bendravimo metais, prieš santuoką, metus po santuokos, kai aš buvau nėščia, jis buvo pats geriausas vyras, apie kokį aš galėjau pasvajot, bet po to.. Jis vis dažniau pradėjo lankytis vietiniame atsidariusiame barelyje, ir vis dažniau grįždavo girtas. ( Ji tai pasakodama pradėjo visai verkti, ir mes negalėdami į ją žiūrėti, kaip ji kenčia, patarėme nutraukti pasakojimą ). O, tikrai kaip aš čia tikrai įsipasakojau. Gana. Papasakojau viską, dėl ko čia atėjau. Tiesa, iš savo senelės, paveldėjau gražią nosytę, kuri, tiesa, visai netiko prie mano veido bruožų.. O dar pastovios mėlynės po akimis visai subjaurojo mano veidą. Tai viskas, ka jums papasakoti norėjau. Priimsite mane ar ne , jum spręsti. Viso gero, o gal iki pasimatymo! "
Išklausę jos pasakojimo, kuris sugraudino kiekvieno iš mūsų grupės širdį, nusprendėme jai padėti. Būtumėt matę jos džiaugsmo kupinas akis, kai ji pamatė mus stovinčius, kai ji atidarė buto duris. Nenusakomas dalykas. O štai ir ji :
Iš priekio :
Iš šono :
Visu ūgiu ( čia viena iš tų aprangų, kaip ją versdavo apsirengti vyras )
Taigi jai buvo :
1. Nusiurbti riebalai nuo lūpų, ir truputį pakoreguota jų forma.
2. Painaikinti maišeliai po akimis.
3. Pakeista antakių forma ( išpešiojimas ).
4. Perdažyti plaukai, pakeista šukuosena.
5. Buvo išmokinta pasidaryti naują makiažą.
6. Nupirkta begalė naujų ir madingų rūbų.
Nuotrauka po pakoregavimo be makiažo ir šukuosenos :
Nuotrauka po pakoregavimo su šukuosena ir makiažu :
Nuotrauka visu ūgiu su kasdieniniais rūbais :
Nuotrauka visu ūgiu su šventine suknele, su kuria atėjo į pasirodymą :
Po pasirodymo - ,, O, kad tik jūs įsivaizduotumėte, kokia aš dabar laiminga. Ir manau mano sūnelis bus laimingas turėdamas tokią mamą. Man labai svarbu, kad dabar, aš SAU graži. Ačiū ,Jums, ,,Ekstremalūs Pokyčiai" !! "
Mes žinoma džiaugiamės padarę nors vieną širdelę laimingesne. Laukite tolimesnių mūsų laidų. Iki pasimatymo!